Úvod Vše o nákupu Prohlášení k ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů dle nařízení EK

 Revize - aktualizováno 24. května 2018 

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů

Uživatel (kupující) potvrzuje, že provozovatel (prodávající) je oprávněn shromažďovat, uchovávat a zpracovávat osobní údaje uživatele v nezbytném rozsahu jméno, příjmení, adresa bydliště, e-mail, telefon, IP adresa včetně citlivých a jiných osobních údajů průběžně zpřístupněných uživatelem (dále jen „osobní údaje“), a to pro účely:

1.    plnění povinností vyplývajících ze žádosti, či smlouvy uzavírané s uživatelem,
2.    zasílání obchodních sdělení a dalších informací o podnikání provozovatele elektronickou cestou v souladu s příslušnými předpisy,
3.    plnění navazujících smluv, zejména smluv s dalšími dodavateli plnění pro provozovatele,
4.    plnění dalších zákonných povinností navazující na žádost uživatele nebo smlouvu uzavřenou s provozovatelem a její plnění a/nebo
5.    k ochraně oprávněných zájmů provozovatele před soudním, správním, či jiným řízením.

Tyto osobní údaje bude provozovatel dostatečně chránit, zpracovávat výhradně pro tyto účely a uchovávat po nezbytnou dobu trvání účelu. Provozovatel tímto řádně poučuje nositele údajů o jeho právech požadovat

1.    přístup k jeho osobním údajům a jejich opravu,
2.    výmaz a/nebo přenositelnost,
3.    právu vznést námitku proti zpracování,

to vše na e-mail provozovatele apohludka@pimpala.cz se lhůtou na vyřízení bezodkladně, ale nejpozději do 30 dnů dle čl. 15 až 23 Nařízení (EU) 2016/679. Uživatel má právo podat stížnost u dozorového úřadu (Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7).

Provozovatel je oprávněn v případě opakovaných nebo nedůvodných žádostí účtovat přiměřený poplatek za náklady spojené s vyřízením žádosti.

(... zpět na vše o nákupu)

Rychlý kontakt:

  591 142 142

Prodejna: Mírová 297/17
703 00 Ostrava-Vítkovice
E-mail: pimpala@pimpala.cz

Naše souřadnice:

49°48´52.803´´ N, 18°16´17.020´´ E (49.8148046, 18.2717461)

Na prodejně můžete použít platební karty:

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


© 2018, Ing. Antonín Pohludka – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu

Přeskočit na začátek stránky